lunes, 29 de noviembre de 2010

RECEPTA DE CUINA DEL LLOM AMB XAMPINYONS.


Hola família, sem ha demanat que escrigui la recepta del llom amb xampinyons , ho intentaré avera si desprès ho sabem penjar-ho , alla voy...


INGREDIENTS:

  1. LLOM tallat finet
  2. xampinyons
  3. ceba
  4. tomàquet
  5. llet
  6. farina de blat’’blanca’’
  7. ametlles torrades
  8. oli,sal

Comencem talla’n els xampinyons a lamines fines i renta’n per treure tota la sorra , posem una paella al foc amb basta’n oli, con es calen es posen els xampinyons i es couen una mica fins que estan daurats ,si posa una mica de sal ,es treuen del foc i es posen amb una bandeja que vagui al forn ,tapa’n tot el fons.

Salem el llom i el pesem per la farina, desprès el fregui’m amb el oli que ens a quedat de els bolets , si es necessari sen afegeix una mica mes , el llom nomes TOMBA I TOMBA, si es fa macà queda sec, i no es tan gustos. El llom es posa a la bandeja fen fileres sobre els bolets.

Amb el oli sobrant que esta espès per las restes de la farina si es necessari posem mes oli i posem la ceba tallada petita, con esta rosa afegim el tomàquet tallat petit ,el deixem sofregit a foc lent i posem una mica de sal. Con el sofregit esta fet posem a la paella la llet normal No crema de llet, con arrenqui el bull es retira del foc, agafem un colador Xino , si no el que tingueu , poseu el Xino sobre el llom i poseu la salsa ,amb la ajuda de la ma de morter per anar pren-se’n el sofregit ,perquè surti tot el suquet espès.

Per acabar es far una picada amb les ametlles i es posa al damunt de la salsa, desprès es posa una estona al forn per les dues parts de baix i de dalt , con fa XUP_XUP i es veu doradet ja esta

BON PROFIT

ES POT FER AMB TOT TIPUS DE BOLET , TAMBÉ ES POT FER AMB POLLASTRE TALLAT A LAMINES , O VEDELLA TALLADA FINETA.


SI OS A AGRADAT ESTARÉ MOLT CONTENTA FINS LA PROPERA



WWW.BOIREESVENTADACUINERALAGARRIGA.RESM.ES

7 comentarios:

  1. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm! quina ganaaaaaaa!, ja sembla que vegi que fa la xup xup!

    Està clar que serà difícil que s'assembli amb el teu, però ho intentarem!

    Bon àpat a tothom! Petons!

    ResponderEliminar
  2. Molt be Carme!!!!!!!!!! Ja ets un Crak.
    Ja tinc la recepte esperada i aviat la posaré en practica,sort que la seba esta colada perqué a casa hi han problemes amb ella.
    Pasan de tema ahir el partit va ser Barça-?,jugabem contra algú?
    Fenomenal i una bona lliçó de futbol.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Tinc un Edgar que es un artista amb lo de la informàtica , si no fos per ell res de res, espero que os vagi be , si no ja sabeu jo cuino per tots, avui tinc al tècnic de so ,informàtic i fill petit al balneari Blancafort a fer el entreno , de tot en diuen entrenar, deu ser La ressaca del partit de ahir, fins aviat petons de la garriga

    ResponderEliminar
  4. perfecte....aquest recepta l'agafo....algun dia la provaré

    ResponderEliminar
  5. Hola família , espero que todo bien, algú sap alguna cosa del SR CLARET ,esta desapariéssiu, espero que no cel quedin els mexicans. Trobo a faltar la xerrameca del bloc , i no m ´agrada escriure .........que si no..... petons , tinc ganes de veure-us a tots....

    ResponderEliminar
  6. Carme tens "MONO" d´escriure,escrius el mateix a tots els blogs!!!!!!
    Petons Txetxu ja et trobaba a faltar,que et sembla el nostre blog? Es un galliner,per tant tothom pot dir el que vulgui,no hi ha "censura".
    Jordi com diu la Carme ON ETS? ESPERO QUE TE VAYA BONITO.
    La resta de família Hola a tots (galls i gallines)
    No feu el manta que dissabte és un dia especial per un membre de la nostra família,la LAIA FA ANYS!!!!!!!!!!!!!
    Dolors,Lola ;Lolita com anen?
    El meu pollet ja torna a marxar,uns dies de pont a Holanda,QUINA ENVEIJA,aquest jovent si que sap viure la vida.

    ResponderEliminar
  7. ole ole ole!!!!

    avui he aparegut per aquí i... TAT XAN! quina sorpresa tant gran!!!!!!! la recepta del MEGA LLOM DE XAMPINYONS! quina gana!!!! ara, Carme, també voldrem la de les verdures farcides, la dels bolets, etc etc etc!! quina pena que no es puguin imprimir i menjar-se-les!
    tot i que...... ja he provat de llepar la pantalla (però no té el mateix gust!)!

    ResponderEliminar