sábado, 4 de diciembre de 2010

SPAIN IS DIFERENT

Quina gran vergonya esten vivin al nostre cel.
Un grapat de "persones" han decidit amargar les vacances de molta gent,aixó és indignant,a nosaltres ens retallant el sou,les hores,pugen l´iva i fan el que volen i aguanten; i ells decideixen fer un " cop d´estat" i segur que no pasa rés.

4 comentarios:

  1. Ja està be de privilegiats! Es mereixen que els transformin en mileuristes, i aprenguin el que és comptar per arribar a final de més, comprar a la botiga més barata i haver-se d'estar de fer vacances o comprar roba nova.

    I més en uns moments en que l'atur dels joves arriba a un 40%

    Es mereixen un escarni! si senyora!

    Petons des de l'Empordà.

    Lola i Joan

    ResponderEliminar
  2. Jo els hi baixava el sou a 1000 €, aixó es una vergonya, on arribarem???, al final resultara que els culpables serem els demes, aixi va tot.

    ResponderEliminar
  3. Familia,que esteu aquí?
    Carme fa dies que no sabem rés de tu,la recepte la portare a terme aquets dies,espero que espugui mengar.
    Soposo que tots esteu preparan les festes,ja se que faltan uns dies però demà jo començaré ha fer compres ja que els preus del menjar pujaran i apart per mi son dies de molt treball a la feina.
    Alba (terremoto) se que estas apunt de agafar les vacances,desitjo que disfrutis a tope i carreguis piles,encara que tu tens piles per tothom.Bones vances!!!!
    Gall i Gallina corresponen que us puc dir?que els dies pasen i després de gairabe un any SOM AMICS!!!!! Sortirà el sol el dia que menys ho esperem.
    La resta que seguiu aquet blog,us animo a escriure.

    ResponderEliminar
  4. EL MEU GALLINER ES UNA M.... NO AMB ENTREN LES FULLES NOVES LES TINC QUE BUSCAR I AMB PENSO QUE NINGÚ DIU RES SOC AIXÍ DE TONTA ARA VAIG A LLEGIR , PERÒ ESTIC CABREJADA AMB UN IDIOTA QUE NO DEU TENIR A QUI TOCAR ELS COLLONS I NO DONA LA CARA ,ESPERO QUE ALS NOMADAS SO PASSIN PEL FORRO I NO ELS AFECTI EL COMENTARI DE UN GUILIPILLES FINS AVIAT

    ResponderEliminar