miércoles, 5 de enero de 2011

MIQUEL BARCELÓ a Caixaforum


Hi ha esdeveniments que val la pena publicitar, difondre, fer per manera que la gent que tens a prop en pugui gaudir.

En Miquel Barceló, altre temps motiu de polèmica per una exposició a Nova York, i una pretesa operació de marketing de la seva obra, avui mostra una cara que cal conèixer de la seva gran trajectòria.
Us la recomano!

Aquesta petita foto no fa justícia a una peça que realment resulta impactant!

Així podeu apreciar millor la dimensió de la pintura.

Hi ha una col·lecció de dibuixos a l'acuarel·la que, al meu entendre i pel meu gust, son dignes d'admiració. Tractant temes tant eixorcs i d'una duresa sovint extrema com és la vida de la gent del continent africà, el joc de transparències, la sensibilitat amb la que els personatges es poden veure o endevinar, les figures que suggerides més que perfilades moltes vegades, sobre el paper, el joc de colors a l'aigua amb els que expressa aquella manera de sobreviure... Aquest és el Miquel Barceló que un dia vaig descobrir al Pompidou, i que per sempre m'ha deixat impressionat. M'agrada de recomanar-vos-el.

http://multimedia.lacaixa.es/lacaixa/ondemand/obrasocial/interactivo/miquelbarcelo/es/barcelo/visita_virtual.html










5 comentarios:

  1. Bon dia família , os trobo a faltar a tots , espero que todo bien , nosaltres estem tots chungos però segur que el tornar a pencar ens posem tots millor, Joan deu ser molt chula la exposició però jo no entenc res, soc molt tota i no entenc moltes coses, un amic del Edgar va fer una exposició de fotos i no entenia quina gracia tenien , ja li vaig dir t’estimo molt però no m` agraden.

    A la resta de la gent tinc ganes de veure-us a tots . la tinc el pa i baix a cosir una estona, petons i fins ara.....
    soc la carme pero no se que pasa

    ResponderEliminar
  2. Buenas Família!!!!!!!
    Perdó per estar ausent tants dies,però jo al contrari de tots he traballat i ara com recompensa tinc una setmana de Vacances que procuraré compaginar amb el que més "me jode" i el que més m´agrada.
    Any Nou, que puc demanar?
    Jo espero que sigui tant bó com el pasat,Any de noves experiéncies degut als nostres fills i amb un bon final,any de noves tecnologies ( per aixó estic avui aquí),any que sé que tinc molts bons amics i així ho han demostrat,any que he fet més amics i el meu proposit és estimar-los i conservar-los. No cal ser egoista,que més puc demanar?
    Joan he sentit a parlar d´en Miquel Barceló però no he vist la seva obra (ho sento),ara entraré ha internet per informar-me més d´ell,esta be que comparteixis amb nosaltres el que t´agrada .
    Com diu la Carme jo ja us trobo a faltar i per mi ja es pot posar data per fer una trobada familiar d´aquelles nostres tant bones,ara serem tre més.
    Petons a tots!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. jo voto trobada nomadenca a tope sense que hi falti ningú! (és a dir...un diumenge...jejeje)
    petons a tots/es!

    ResponderEliminar
  4. BOLETA!!!!! I FAMILIA.
    No sé si es molt ràpit i descabellat,però jo aquet diumenge tinc festa i m´agradaria veure als Nomadas i companyia escalan,ja que encara no ho he vist mai i després podrian fer un dinar,que penseu?

    ResponderEliminar
  5. Fina,ja et trucaré, però aquest diumenge és l'aniversari de la meva germana i pensavem fer un dinar familiar.
    Jo tinc moltes ganes de que ens trobem.

    ResponderEliminar